Så lyst til og prøve ut SUPERSWING Yoga

Vanlig yoga er spennende, skulle gjerne lært meg mer av det å, men trenger og lære noe nytt nå kjenner jeg, og for ikke veldig lenge siden kom jeg over  Superswing Yoga! Og se på dette da! Dette er noe som må prøves ut, så tenkte og melde meg på et lite intro- kurs her i Larvik faktisk!

For noen innlegg tilbake skrev jeg at jeg har alv- vinger vinger jeg kan fly med, og med denne yoga metoden får man fysisk prøvd det ut også hjemme i din egen stue om du vil! Se så grasiøst <3 For en fin måte og komme i form på <3 Dette gleder jeg meg til og prøve ut! 

Og jeg ønsker meg et eget yoga rom med rolige omgivelser hvor jeg kan gå inn og bare drømme meg bort. <3 

(video under er hentet ifra you-tube)

#Yoga #levlivet #superswing #avspenning #trening #fit #komiform #alv #vinger #glede #grasiøs 

aP-7UESI2_A2 kommentarer

19.01.2016 kl.18:46

Herregud , du er så flink med yoga

tonjearnesen

19.01.2016 kl.21:21

Anonym: tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

tonjearnesen

tonjearnesen

26, Larvik

Hei :) Tonje heter jeg og kommer ifra Larvik. Har en fashion- design utdannelse, og er glad i mote, kunst og små detaljer. Jeg liker og tegne og være kreativ, jeg tror på alver og fe`er, jeg har selv hørt at jeg er en fe. Og det liker jeg og tro på. Profilbildet mitt er tatt av fotograf Monika Sæle. Håper dere liker bloggen om eventyret mitt. Følg gjerne kunst/ design siden min på Facebook: Made in Wonderland by Tonje Arnesen Instagram: Tonjearnesen89

Kategorier

Arkiv

hits