Fikk renset leiligheten

Hei Hei :) 
Leiligheten min ble renset for nøyaktig to uker siden i dag. Lovte dere jo et lite innlegg. 
Jeg hadde et problem, jeg skulle bo hjemme for og spare litt penger til egenkapital. Jeg skulle bo i hybelen til foreldrene mine, noe som var tungt nok for ei 26 år gammel jente. Tanken på og flytte hjem etter mange år på egenhånd med dyre husleier. Det var både en lettelse og veldig vanskelig på en gang. Men det største problemet var at leiligheten var så tung.. Energien der var tung, jeg fikk ikke puste der inne, følte meg kvalt, fikk ikke slappe av, klarte ikke gjøre yogaen min, fikk ikke sove om natta, det gikk litt utover jobben og konsentrasjonen min, ingenting var på plass. Jeg rømte til kjæresten min sin leilighet. 


Så kom jeg på at det finnes jo folk der ute som får leiligheten/ huset sitt renset for negative energier. Du har kanskje sett på Åndenes Makt? De har litt mer ekstreme tilfeller en mitt, men det var jo noe som lå skult her også. Helt siden jeg var liten har jeg ikke likt og være i denne hybelen, men det er over nå.  
Hun som renset leiligheten min heter Inger Lise, og er veldig flink til det hun holder på med. Hun holder til i Larvik. Hun er healer, reader og en veileder, og hun får fjernet negative og forstyrrende energier ifra steder di ikke skal være. 

I mitt tilfelle kom hun til hybelen min, vi gikk sammen inn, døren stod åpen, hun gikk bort til kjøkkenkroken, og hun sa at ´her får jeg ikke puste, jeg får en følelse av sorg og kveling om hverandere`. Det var jo nøyaktig det jeg kjente på. Kjæresten min hadde også kjent på det, han klarte ikke og være på besøk hos meg en gang. Men Inger Lise reddet stedet. Hun renset med salvie og fant ut at det var noe som hadde skjedd her for lenge lenge siden, det hadde muligens vært en vei her på tomta før hybelen min ble satt opp, en dame hadde dødd veldig kjapt på den veien. Det forklarer kvele- følelsen. Den tunge følelsen forklares ved at det var en annen dame med, som sørget veldig over den andre damen som forsvant så fort ifra henne. Hun var igjen på denne siden,hun hadde ikke gått mot lyset og over til den andre siden enda. Hun trengte bare litt hjelp, og med Inger Lise sin hjelp gikk hun over. Beviset på dette var visst en hvit due som kom, sa hun til meg. Jeg så ikke duen, men ide hun gikk over kjente jeg et slags klikk eller noe i brystet, akuratt som et lite knips, og jeg kunne kjenne det negative forsvinne. 


Jeg fikk beskjed om og henge opp en bergkrystall i vindu. Den egner seg godt til healing behandlinger, både jeg og leiligheten har jo nå gjennomgått en behandling. Bergkrystallen forsterker, lagrer og husker energier. Den transformerer negativ energi til positiv energi og vil være med på og forsterke klarsynte evner siden stenen er ´krystall klar`. 
Etter det har jeg bodd i hybelen. Jeg sover bedre en noengang her. Jeg klarer og slappe av, puste rolig, jeg gjør yogaen min, gjerne ute når det er sol. Nå kjenner jeg at jeg endelig har lyst til og være her, jeg har lyst til og jobbe med meg selv, og det kreative, for nå har jeg et sted og bo, som jeg faktisk trives i alene. 

#Krystall #bergkrystall #rens #healing #klar #behandling #yoga #energi #klarsynt #healer #reader #klarsynt #andresiden #ro #saltstein #stein #hverdag #alternativ #gammel #hendelse #sjel 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tonjearnesen

tonjearnesen

26, Larvik

Hei :) Tonje heter jeg og kommer ifra Larvik. Har en fashion- design utdannelse, og er glad i mote, kunst og små detaljer. Jeg liker og tegne og være kreativ, jeg tror på alver og fe`er, jeg har selv hørt at jeg er en fe. Og det liker jeg og tro på. Profilbildet og header bildet mitt er tatt av fotograf Monika Sæle. Håper dere liker bloggen om eventyret mitt. Følg gjerne kunst/ design siden min på Facebook: Made in Wonderland by Tonje Arnesen Instagram: Tonjearnesen89

Kategorier

Arkiv

hits