hits

2017 ble starten på et nytt kapittel <3

Hei alle sammen <3 
Nå er det igjen veldig lenge siden sist jeg var innom og skrev noe her. 
Det er også fordi det har skjedd så sinnsykt mye di siste få månedene. Noen har spurt meg om jeg har vært gravid, og nei, det er jeg ikke, men jeg har selv drømt det et pr. ganger di siste månedene, og det som er litt spennende og tenke på er at om du drømmer dette så betyr det faktisk starten på noe nytt. Og 2017 har mye og by på. 

Denne `bloggen` er blitt mer en personlig type dagbok for meg, om jeg kan kalle det for det. Hvor jeg kan dokumentere det som skjer i livet mitt, så jeg selv kan sette mer pris på det jeg opplever og det som hender meg. For det er lett og ta opplevelser og andre hendelser forgitt. En dag får du en mulighet slengt etter deg, men hva du gjør med den er opp til deg selv. Jeg valgte og se hva den har og by på. For gir man ikke hendelser noe oppmerksomhet i etterkant, er det lett og la dem passere. For selv om mye av opplevelsene og andre ting skjer her i lille Vestfold så vil jeg ikke ta livet mitt forgitt. Og jeg vet nå at alt skjer av en grunn. Så med det vil jeg si tusen takk til alle dere som støtter meg! (Familie, venner, bekjente) Jeg og min samboer sa i slutten av 2016 at i 2017 da skal vi få oss nye venner. Og det er akkurat det vi har fått. Så mange herlige folk vi har blitt kjent med og så mange vi har fått ærend av og møte. 

Noe av det som har skjedd er at vi enedelig fikk reist igjen! Jeg får aldri sagt nok hvor mye jeg elsker og reise! Og reising, det skal det bli mer av! Hvordan da får du følge med, så får du nok se.
Selv om det bare ble en uke denne gang, er en uke mye bedre enn ikke noe. Vi var i Grand Canaria og koste oss hver dag <3 
Bildet over og under er ifra Maspalomas.

Jeg hadde vel egentlig ikke råd til denne turen heller, men reise, det skulle vi. Og jeg vil alltid prioritere opplevelser fremfor penger. Men så henger jo di litt sammen gjør di ikke? 
Vi bodde i den rolige byen Playa Del Cura, her fikk vi gå på skikkelig fjell vandring <3 
I starten av `løypa` fant vi dette skrevet: Velg Målet og Elsk Veien. Utrolig fint ikke sant? Og det er akkurat det jeg har gjort. Tatt et valg. Jeg har tatt et valg om personlig utvikling og jeg har et mål. Og det finnes helt sikkert mange måter og gjøre dette på men jeg er så glad og evig takknemlig for at jeg har funnet en måte som funker for meg :) 

Endelig føler jeg ikke at jeg ´sitter fast` noe mer.. For jeg har funnet en mulighet som er større enn meg selv og mye annet. Faktisk en industri som er større enn film, tv og spill industrien til sammen. Så du kan jo tenke selv. Og hvorfor den ikke dukket opp før nå, kan det være mange grunner til. Vi har mye vi skal lære. Det som er så bra er at alle kan hvis di vil. Jeg jobber med samboeren min, og noen av mine nærmeste venner. Vi har det så gøy! For alle har sine egne mål. Det er nå en mulighet mange ikke tør satse på, men så har jo jeg aldri vært helt som alle andre heller. 
Vi har jo alle blitt lært opp til og gå på skole, ta en utdanning og få en jobb, og som jeg har snakket om før så har jeg aldri vært spesielt fan av dette mønsteret. ´Det såkalte trygge mønsteret`som kanskje ikke er så trygt noe mere? Hvor mange er det ikke som har mista jobben i forskjellige bransjer i det siste?Jeg er veldig takknemlig for å ha den faste jobben jeg har, uten den hadde jeg ikke klart meg her og nå, men det har på en måte aldri vært nok heller. Jeg vil noe mer. Og jeg vil være trygg. 
Så jeg har valgt og gjøre noe annet på deltid inntil jeg kan gjøre det på fulltid <3 Jeg sier ikke at det er lett, for det er det ikke, drømme livet faller ikke på plass av seg selv, man må faktisk jobbe for det. Men så langt kan jeg si at det er drømme jobben. Også er det en trygghet, jeg vet ikke hvor mye lengre folk vil handle i butikk? Nettet tar jo over alt. Og på pluss siden av personlig utvikling så kan jeg leve det livet jeg alltid har ønsket og leve, det livet jeg fortjener og leve men som jeg aldri, før nå, har skjønt hvordan jeg kan leve :) Jeg må bare jobbe for det, og best av alt, jeg får hjelp hele veien! 

Når vi var på ferie så fikk jeg utgitt ett kort. Somali: Tro deg om mye. Min gave til deg er og inspirere andre og skape store saker. Våg og tenke stort, tenk større, høyere, lengre, mere osv. Med andre ord, ikke tenk i for små termer. Dette kortet har betydd mye for meg. Jeg får stadig små tegn som forteller meg at jeg er på riktig plass. Nå går det sakte fremover, nå står det ikke stille. 
For problemet mitt etter jeg var ferdig med utdannelse var at jeg hadde veldig store drømmer, jeg hadde større drømmer enn inntekten min kunne gi meg, inntekt var ikke drømmen. Og med tiden ble jeg usikker, usikker på livet, hva er egentlig meningen med mitt liv om jeg ikke kan oppnå egne drømmer og mål? Så i løpet av tiden lærte jeg meg til og minske drømmen men øke inntekten. Det var det jeg måtte gjøre for å kunne bo, spise, og betale reginger. Så av personlig erfaring så tror jeg ikke noe på at vi mennesker er 100% glad, når 80% av tiden i livet vårt går ut på det vi må og vi sitter igjen med kun 20% av tid til det vi vil. Jeg er "heldig" og er 50% uføre. Heldig eller uheldig, du velger jo selv hvordan du ser på det. Jeg vil ikke kalle det heldig, for det har gitt meg økonomiske begrensninger, som igjen går ut over drømmer og mål. Jeg har gode dager og dager jeg er mer sliten. Men jeg har valgt og godta et liv jeg ikke er hundre prosent fornøyd med, og er det ikke det veldig mange av oss gjør? Jeg tror det da. Men jeg har funnet en mulighet, jeg kan gjøre mye av jobben hjemme på sofaen, så den sliter meg ikke ut. Jeg ser raskt små fremskritt og små resultater, som gir meg påfyll av energi. Det og vite at det finnes en alternativ utvei, gir meg energi. Derfor ønsker jeg og dele dette i dag. 

Jeg har fått meg et nytt motto:
´Gjør i dag det andre ikke vil, så jeg i morgen kan gjøre det andre ikke kan.`
Ganske spennende, ikke sant? Det handler egentlig bare om di små tingene du velger eller ikke velger og gjøre i hverdagen. Ting som er så enkle og velge bort, men som kan ha så store resultater over tid. For eksempel trening, skal du forandre på kroppen må du trene noen ganger i uka, men det er så lett og hoppe over en økt. Aldri i hele mitt liv har jeg fullført en bok. Frem til di siste månedene, jeg har fullført 3 bøker! Enda jeg har dysleksi. Og jeg kunne ikke vært mer stolt av meg selv! Og jeg har lært så mye! Jeg er ikke den samme i dag som jeg var for et halvt år siden, og det er så gøy og legge merke til. For bare tenk hva som skjer om 3-5 år når jeg har fortsatt med det jeg gjør annerledes i dag. Jeg er så spent på min egen fremtid, spent på og se hva jeg kan få til. Spent på og nå drømmene mine <3 

Personlig utvikling ja, det er det jeg holder på med. Det er også det Brian Mayne driver og lærer bort i bøkene sine. Jeg fikk di til og med signert under et event i Oslo. Sammen med et bilde! <3 Han er en inspirasjon, han vokste opp i en Gipsy familie, som levde av og reise rundt med et gammeldags sirkus tog, og se hvor han er i dag, alt han har lært på veien som han lærer bort i dag.Det og høre på han her anbefales, han har så mye og lære bort! Som hva som skjer med hjernen din når du tenker positivt, fremfor hva som skjer når du tenker negativt. Han lærte oss life mapping/ goal mapping. Hva er mine ferdigheter i dag, hva er di bra for, og hvordan kan jeg bruke dem for og oppnå det jeg vil. Jeg går ikke noe dypere inn på det nå. for jeg har ikke erfaring nok til det selv. Men... 

Er du som meg og har større drømmer enn inntekt? Da må du forstå noe jeg ikke har innsett før nå: For det veldig mange (inkludert meg selv) som går rundt og sier til seg selv:  ´Når jeg endelig kommer meg på den ferien, da er jeg lykkelig, eller når jeg får det huset, da kan jeg endelig bli lykkelig, eller når jeg har så så mye penger på konto, da er jeg lykkelig.

Det jeg har lært da er at:  Lykke kommer ikke av suksess, men suksess kommer av lykke. Så lykke til med dine drømmer og mål, aldri slutt og jobb mot dem eller tru på dem <3 Fordi du fortjener og leve det livet du selv ønsker. 

Takk for titten og takk for meg <3 

#Personligutvikling #utvikling #mål #drømmer #Ikkegiopp #ferie #Lifemapping #Goalmapping #BrianMayne #målsetting #lev #livet #Live #laugh #love #lovewhatyoudo 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tonjearnesen

tonjearnesen

28, Larvik

My name is Tonje. I do my own art, while learning how to become an entrepreneur! Why not belive in your childhood dream? Why put your dreams aside so someone else can hire you to build theirs? You are the important one in your life. Make the best of it <3

Kategorier

Arkiv